Справа «вагнерівців»: Нацполіція спростувала інформацію про зняття охорони з Бурби

Справа «вагнерівців»: Нацполіція спростувала інформацію про зняття охорони з Бурби

Укрінформ
Національна поліція України наголошує, що інформація про залишення без охорони колишнього керівника Головного управління розвідки Міністерства оборони Василя Бурби не відповідає дійсності.

Як передає Укрінформ, у повідомленні Нацполіції України йдеться: «Останнім часом розповсюджується багато чуток про залишення без охорони колишнього керівника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Василя Бурби».

Ця інформація не віповідає дійсності, заявляють у Нацполіції.

«Генерал-лейтенант Василь Бурба є особою, яка знаходиться під охороною, адже він виконував особливо важливі завдання для захисту Незалежності та територіальної цілісності України. В тому числі на території, тимчасово окупованій ворогом», - ідеться у заяві.

Читайте також: У справі «вагнерівців» допитали Єрмака – очільник ДБР

Спецпідрозділи поліції цілодобово охороняють Бурбу та членів його сім'ї. Вони перебуватимуть під охороною до тих пір, поки існуватиме загроза їх життю та здоров'ю, запевняють у Нацполіції.

Як повідомлялося, за даними ЗМІ, журналіст Юрій Бутусов заявив, що 22 лютого без попередження сім'я генерал-полковника ГУР Міноборони Василя Бурби була виселена з охоронюваного селища у Конча-Заспі. Також розвідника позбавили документів прикриття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-