Конкурс на очільника НСТУ оголосять сьогодні – голова наглядової ради

Конкурс на очільника НСТУ оголосять сьогодні – голова наглядової ради

Укрінформ
Наглядова рада Суспільного мовника у вівторок, 2 березня, оголосить конкурс на очільника ПАТ «НСТУ».

Про це повідомила 1 березня під час публічного обговорення в Укрінформі голова Наглядової ради ПАТ «НСТУ» Світлана Остапа.

«2 березня Наглядова рада оголошує конкурс на голову правління. І на початку травня відбудуться вибори – ми оберемо і голову правління, і через деякий час нових членів правління», - сказала Остапа.

Вона зазначила, що є проблема в тому, як влада і деякі кандидати на голову правління бачать Суспільне. На їхній погляд, це тільки UA:Перший, і вони постійно говорять про те, що треба щось робити з його рейтингами, хоча Суспільне – це набагато більше, ніж цей канал.

Читайте також: Голова наглядової ради НСТУ назвала перевагу Суспільного перед телеканалами олігархів

«Також дуже турбують заяви деяких представників влади: от ми, мовляв, дали гроші - 100% бюджету на 2021 рік - і тому хочемо контролювати, що тут буде відбуватися. Якщо ми будуємо демократичну Україну, то нам треба вчитися демократії, сповідувати демократичні цінності не тільки на словах, а й на ділі. Я сподіваюся, що ми будемо все робити для того, щоб процес виборів голови і членів правління був максимально прозорим, відкритим і зрозумілим», - сказала голова Наглядової ради.

Як повідомлялося, в Укрінформі відбулося публічне обговорення на тему «Значення суспільного мовника: як забезпечити його незалежність і фінансову сталість».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-