Дружину Медведчука внесли в базу «Миротворця»

Дружину Медведчука внесли в базу «Миротворця»

Укрінформ
Дружину народного депутата, голови політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука Оксану Марченко внесли в базу центру "Миротворець".

Як передає Укрінформ, відповідна інформація міститься на сайті центру "Миротворець".

Марченко опинилася в базі "Миротворця" за "фінансування терористів і російських окупантів. Заперечення російської агресії. Участь у пропагандистських заходах Росії (країна-агресор) проти України. Участь у спробах легалізації окупації АР Крим російськими загарбниками. Незаконну комерційну діяльність в окупованому російськими загарбниками Криму. Участь у контрабандних переміщеннях вантажів і товарів на окуповані російськими загарбниками і російсько-терористичними бандформуваннями території України".

Читайте також: Українські організації просять США ввести санкції проти дружини Медведчука

Також дружина Медведчука є, згідно з даними "Миротворця", "противником незалежності українського православ'я від підконтрольної Росії (країна-агресор) РПЦ. Є засновницею, кінцевим бенефіціаром або власником істотної участі в близько десяти компаніях, які займаються нерухомістю та будівництвом, фінансами, які працюють в сільському господарстві, які заготовляють ліс, які проводять інженерні вишукування, які працюють в медіа в Україні, Росії та окупованому російськими загарбниками Криму".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-