В АРМА заявили, що невідомі від імені керівництва вели службове спілкування

В АРМА заявили, що невідомі від імені керівництва вели службове спілкування

Укрінформ
Нацагентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) звернулося до правоохоронців щодо дій невстановлених осіб, які від імені керівництва агентства вели нібито службове спілкування з регіональними підрозділами.

Про це повідомляється на сайті АРМА, передає Укрінформ.

"Протягом останнього часу невстановлені особи від імені керівництва ініціювали нібито службове спілкування з керівниками міжрегіональних територіальних управлінь АРМА. Зловмисники намагалися спровокувати посадових осіб на обговорення певних аспектів діяльності Агентства", - заявили в Нацагентстві.

На підставі вказаних фактів АРМА звернулося до правоохоронних органів із заявою про вчинення злочинів.

Читайте також: АРМА пояснило, чому не може оголосити конкурс на управління «Межигір’ям»

Як припустили в АРМА, зловмисники могли збирати матеріали з метою подальшого їх використання для дискредитації керівництва Агентства.

"Про спланованість дискредитаційної акції свідчить її серійний характер та спрямованість одночасно на визначене коло осіб", - зазначили в АРМА, наголосивши, що Нацагентство вже не вперше стає об’єктом деструктивних акцій зацікавлених осіб, спрямованих на протидію ініціативам та рішенням відомства.

Як повідомляв Укрінформ, у 2017 році Департамент спецрозслідувань Генпрокуратури передав АРМА документи про рухоме майно резиденції "Межигір'я", яке арештоване у рамках кримінальної справи.

Печерський районний суд Києва у липні 2015 року наклав арешт на майно резиденції "Межигір'я", де раніше мешкав експрезидент Віктор Янукович.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-