Президент ініціює всеукраїнський флешмоб Ukraine NOW

Президент ініціює всеукраїнський флешмоб Ukraine NOW

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський закликає молодь взяти участь у масштабному всеукраїнському флешмобі Ukraine NOW та розповісти про любов до України.

Про це повідомляє пресслужба Глави держави, передає Укрінформ.

“Переглянув відео про нашу сучасну Україну, про молоді покоління свободи, народжені в незалежній країні. Вільні, красиві, сильні! Це та Україна, у яку я вірю. А погляньмо, в яку Україну вірить наша молодь!” – сказав Зеленський.

За його словами, у флешмобі Ukraine NOW можуть взяти участь усі охочі громадяни України віком до 30 років включно.

“З десятьма переможцями побачимося на День Незалежності, у 30-ту річницю України”, – додав Президент.

Пресслужба оприлюднила правила участі у флешмобі. Так, необхідно записати ролик тривалістю до однієї хвилини, у якому поділитися своїми успіхами, розказати та показати, що означає саме для тебе бути українцем і як ти змінюєш життя країни на краще.

Окрім того, потрібно розмістити відео на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук чи Інстаграм або надіслати на адресу: ukrainenow.videos@gmail.com, у дописі тегнути сторінку @UkraineNOW, поставити хештег #IamUkraineNow, поставити “лайк” допису про конкурс та підписатися на сторінку @UkraineNOW.

Читайте також: Українці готові боротися за правду, головне слово завжди буде не за політиками — Зеленський

Надіслати відеоролики для участі в конкурсі можна до 1 березня 2021 року. За результатами конкурсу журі обере 10 переможців. Вони отримають можливість зустрітися та поспілкуватися на найважливіші теми з Президентом у день 30-ї річниці незалежності України, додали у пресслужбі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-