КСУ замовив ґрати на двері та вікна

КСУ замовив ґрати на двері та вікна

Укрінформ
Фірма, що досі виграла лише два тендери - на ремонт приміщень Офісу генерального прокурора - виграла тендер на установку ґрат на будівлі Конституційного Суду упродовж кількох годин після його оголошення.

Як передає Укрінформ, це витікає з оголошення та результатів тендеру, оприлюднених у системі електронних торгів Прозорро.

"Оголошення про проведення. Дата оприлюднення: 30 жовтня 2020. Укладений договір: 30 жовтня 2020", - йдеться в оголошенні.

Як випливає з тендерної документації, замовник в особі Конституційного Суду України замовив за 48,783 тис. грн металеві ґрати на двері та вікна першого поверху в будівлі за адресою Київ, вул. Жилянська, буд. 14 (місце розташування суду - ред.).

У тендері взяв участь один учасник - ТОВ "ТРЕЙД ТУЛС", який, за кілька годин після оприлюднення тендерного оголошення, виграв торги, запропонувавши визначену замовником вартість робіт.

Читайте також: Україна порадиться з міжнародними партнерами, як врегулювати ситуацію з КСУ

При цьому, як витікає з відкритих даних системи Youcontrol, ТОВ "ТРЕЙД ТУЛС", має в своєму активі ще лише два виграні тендери. В них товариство взяло участь за тиждень до тендеру КСУ - 21 жовтня 2020 року. Згідно з умовами цих тендерів, "ТРЕЙД ТУЛС" за 119,399 тис. грн має здійснити поточний ремонт фасаду адміністративної будівлі Офісу генерального прокурора, за адресою: м. Київ, вул. Гусовського, 9. А також, за 280,109 тис. грн - здійснити поточний ремонт службових приміщень на 5-му поверсі адміністративної будівлі Офісу генерального прокурора за адресою: м. Київ, вул. Різницька, 13/15.

Як повідомляв Укрінформ, 30 жовтня під стінами КСУ пройшла акція мітингувальників, які вимагали відставки суддів Конституційного Суду України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-