В автобусах Варшави показуватимуть відеоролики про Україну

В автобусах Варшави показуватимуть відеоролики про Україну

Відео
Укрінформ
У громадському транспорті столиці Польщі з понеділка, 19 жовтня, показуватимуть короткі відеоролики про різноманітні цікаві місця України.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила Наталія Панченко, продюсер медіапроєкту Ukraїner, який є виробником відеороликів.

“З понеділка на 400 екранах у 170 автобусах Варшави з’являться 30-секундні відеоролики про Україну з польськими субтитрами”, - розповіла Панченко.

Вона зазначила, що відповідну угоду підписано між медіапроєктом Ukraїner та польською компанією AMS S.A., яка cтворює та надає відеоконтент для трансляції у громадському транспорті.

Traffic TV - це друге після Move TV телебачення у стилі video out-of-home, де можна переглядати цікавий, пізнавальний та авторський контент.

Нагадаємо, що Ukraїner також можна переглядати в Move TV, що транслюється у найбільших мережах фітнес-клубів Польщі, Чехії та Болгарії.

Угоду підписано на невизначений термін. Відео про Україну в автобусах Варшави демонструватиметься щогодини.

Читайте також: Україна має разом з Польщею протидіяти російській агресії в інформаційній сфері - Дробович

“Це будуть фільми про Україну, цікаві місця, цікавих людей, якісь географічні цікавинки. Для нас це - виконання місії публічної дипломатії та презентація полякам туристичної привабливості України”, - наголосила Панченко.

Спершу в автобусах транслюватимуться п’ять роликів про Україну. Ukraїner оновлюватиме їх щокварталу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-