«Комуналка» онлайн чи резюме: Зеленська протестувала платформу «Дія. Цифрова освіта»

«Комуналка» онлайн чи резюме: Зеленська протестувала платформу «Дія. Цифрова освіта»

Відео
Укрінформ
Платформ для онлайн-навчання «Дія. Цифрова освіта» пропонує понад 30 освітніх серіалів, які допоможуть отримати базові навички та розвинути цифрову грамотність у будь-якому віці.

Про це розповіла дружина Президента Олена Зеленська після особистого ознайомлення з послугами платформи, повідомляє Укрінформ з посиланням на сторінку першої леді у Фейсбук.

“На запрошення Міністерства цифрової трансформації мала нагоду ближче познайомитися з їхньою платформою для онлайн-навчання «Дія. Цифрова освіта». На платформі зібрано понад 30 освітніх серіалів, які допоможуть отримати базові навички та розвинути цифрову грамотність у будь-якому віці, і ця колекція постійно поповнюється”, - зазначила Зеленська.

За її словами, на платформі кожен знайде для себе щось корисне - від простої інструкції, як оплатити «комуналку» онлайн, до детальної інформації про те, як захистити дитину в Інтернеті, правильно підготувати резюме та шукати роботу за допомогою мережі.

Дружина Президента також порадила переглянути всім освітній серіал «Онлайн-інструменти протидії домашньому насильству».

Читайте також: Мінцифри має намір навчити 6 мільйонів людей цифровій грамотності

“Як уникнути домашнього насильства та подолати його наслідки, до кого звертатися по допомогу, як захистити себе та допомогти іншим – про це потрібно знати кожному. Сподіваюся, що у вашому житті ніколи не станеться ситуації, у якій доведеться застосувати ці знання на практиці, але ця інформація важлива й має закарбуватися в пам'яті, як телефон пожежної служби або швидкої”, - підкреслила Олена Зеленська.

Вона додала, що за допомогою платформи «Дія. Цифрова освіта» безкоштовно навчаються вже майже 300 тисяч українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-