Нацкорпус пікетував NewsOne,

Нацкорпус пікетував NewsOne, "112 Україна" та ZIK

Фото
Укрінформ
Активісти Національного корпусу провели пікети під стінами телеканалів «NewsOne», «112 Україна» та «ZIK». Акція приурочена до початку навчання ЗС PФ «Кaвказ-2020», що проходять неподалік кордону з Україною.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, акція, в якій загалом узали участь близько 100 осіб, тривала менше години. Пікетувальники тримали прапори Нацкорпусу та гасла «Розмінуй український інфопростір». Порядок під стінами телеканалу «112 Україна» забезпечували близько 100 правоохоронців, а біля «ZIK», де кількість пікетувальників не перевищувала 30 осіб, правоохоронців було вдвічі більше.

Активісти наголошували, що поки Pocія посилює вiйська на кордоні з Укрaїною, пpoросійські тeлеканали «готують плацдарм для подальшого наступу вoрога всередині крaїни».

«Коли Росія накопичує свій військовий потенціал на кордоні з Україною і явно дає всім зрозуміти про свої ворожі наміри, всередині країни продовжують діяти агенти, рупори Кремля, котрі розповідають про «великого брата, сусіда, друга», але ніколи не говорять, що Росія – це ворог, що Росія - це агресор, що це Росія винна у 10 тисячах вбитих українських захисників», - заявив один з активістів.

Читайте також: Нацкорпус заявив про непричетність до нападу на активістів Киви

За його словами, «п’ята колона» має бути демонтована, а для цього в законодавстві слід передбачити відповідальність за колаборацію, підігравання ворогу та будь-які інші дії, спрямовані на дестабілізацію українського суспільства.

«24 серпня ми передали в Офіс Президента законопроєкт «Про колабораціонізм», там якраз є стаття про медійних агентів ворожого впливу. Зараз ми займаємось адвокацією цього проєкту», - розповів активіст.

Під офісом «112 Україна» пікетувальники запалили фаєри та заявили про намір продовжити пікет під стінами МВС, вимагаючи припинити переслідування патріотів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-