Школи забезпечені підручниками на 99,5% - Шкарлет

Школи забезпечені підручниками на 99,5% - Шкарлет

Укрінформ
Тимчасово виконуючий обов’язки міністра освіти і науки Сергій Шкарлет повідомив про забезпеченість усіх областей України підручниками на 99,5%.

Про це він сказав під час виступу на Всеукраїнській серпневій конференції онлайн на тему «Освіта в умовах пандемії: як організувати навчальний рік 2020-2021».

“На сьогодні маємо забезпечення підручниками на 99,5% всіх областей України і сподіваємося, що з 1 вересня місцеві органи виконавчої влади доставлять всі підручники до закладів освіти”, - сказав Шкарлет.

Як повідомлялося, цьогоріч за державний кошт загалом надруковано 4 млн 481 тис. 185 примірників підручників для 3-х класів Нової української школи (84 назви оригінальних підручників та ще 45 - перекладених мовами національних меншин).

Читайте також: Міносвіти віддало понад 4,9 мільярда до "коронавірусного" фонду - Гриневич

Окрім того, цього року також за державний кошт надруковані підручники для учнів 7-х класів: 47 оригінальних підручників та 18 - перекладених мовами національних меншин. Загальний наклад становить 2 млн 611 тис. 694 примірників.

На наступний навчальний рік планується друк підручників для 4 та 8 класів. Конкурс уже розпочато, він триватиме до 2 березня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-