Богдан розцінює підпал свого авто як погрозу від влади

Богдан розцінює підпал свого авто як погрозу від влади

Відео
Укрінформ
Колишній керівник Офісу Президента Андрій Богдан прокоментував підпал свого автомобіля Tesla S і заявив, що розцінює це як погрозу від влади.

Як передає Укрінформ, про це Богдан написав у Фейсбуці.

“Оскільки це лише черговий момент в ряду кримінальних справ проти мене і моїх друзів і чорнушних хвиль у ЗМІ, я розцінюю це як погрозу від влади. Крім того, прослідковується певний символізм - рівно пів року з того часу як я щасливим звільнився з посади керівника Офісу Президента. Я розумію, що замовник цього злочину має певний кримінальний досвід, а його співучасники сидять у найвищих владних кабінетах, проте, дорогенькі, кризові історії - моя робота. Перекладаю - це ви зараз бахнули керасінчіку у кастрік”, - написав Богдан.

Він також оприлюднив відео з камери відеоспостереження, на якому видно момент підпалу.

Екскерівник ОП додав, що хоча втрата важка й автомобіль згорів вщент, він не сприймає це близько до серця. “Ну що ж, будемо зараз активно виводити вас на чисту воду і постараємось забезпечити вас комфортними умовами відбування покарання (про комфортні - не обіцяю)”, - зазначив Богдан.

Читайте також: У Києві підпалили "Теслу" Богдана

Як повідомляв Укрінформ, поліція Києва розпочала кримінальне провадження за фактом підпалу автомобіля у Дніпровському районі Києва. “Тесла”, яку було пошкоджено вогнем, належить колишньому керівникові Офісу Президента Андрію Богдану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-