Суд визнав Коханівського винним у погромі російських банків

Суд визнав Коханівського винним у погромі російських банків

Фото
Укрінформ
Шевченківський районний суд Києва визнав провідника "Добровольчого руху ОУН" Миколу Коханівського винним у справі щодо погрому російських банків і засудив до покарання у вигляді двох років обмеження волі з випробувальним терміном на один рік.

Про це оголосив суддя, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд ухвалив: Коханівського Миколу Миколайовича визнати винним... призначити йому покарання у вигляді обмеження волі строком на 2 роки. На підставі статті 75 звільнити Коханівського від відбування призначеного покарання з випробувальним строком у 1 рік, якщо упродовж цього строку він не вчинить нового кримінального правопорушення і виконає покладені на нього обов’язки", - сказав суддя.

Суд також поклав на Коханівського наступні обов’язки: періодично з’являтися до уповноваженого з питань пробації, повідомляти уповноваженого з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання тощо.

Сам Коханівський у коментарі журналістам заявив, що не погоджується з вироком і апеляція, "безумовно, буде".

Судове засідання по справі Миколи Коханівського / Фото: Геннадій Мінченко. Укрінформ

Читайте також: У Росії відкрили кримінальну справу на лідера ОУН Коханівського

Як повідомлялося, 20 лютого 2016 року у Києві люди в камуфляжі розгромили офіси компанії СКМ, "Альфа-банку" та "Сбєрбанку Росії", через що поліція відкрила чотири кримінальні провадження.

Відповідальність за це взяв на себе "батальйон ОУН" Миколи Коханівського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-