Програма будівництва доріг дозволить створити тисячі робочих місць - Президент

Програма будівництва доріг дозволить створити тисячі робочих місць - Президент

Укрінформ
Реалізація програми будівництва доріг дозволить створити тисячі робочих місць по всій Україні, також пріоритетом є школи, дитячі садочки та приймальні відділення опорних лікарень.

Про це у відеозверненні сказав Президент України Володимир Зеленський.

“Продовжується програма "Велике будівництво", в 2020 році виділено 85 млрд грн на дороги державного значення та 22 млрд на місцеві дороги. Це дозволить створити тисячі робочих місць в усіх регіонах нашої країни Вчора було вирішено питання про надання Укравтодору першого траншу на оновлення доріг. В той же час нашим пріоритетом залишаються школи, дитячі садочки, та понад 200 приймальних відділень в опорних лікарнях”, - сказав Зеленський.

Зеленський наголосив, що попереду багато роботи по відновленню економіки, але це можливо за єдиної умови — залишатися здоровими.

Це в першу чергу, за його словами, залежить від свідомості українців. Так, за словами Зеленського, статистика свідчить, що збільшення захворілих відбувається тоді, коли люди порушують правила карантину, але загалом більшість українців дотримувалися всіх рекомендацій, і на Великдень, і під час поминальних днів.

Читайте також: Укрексімбанк й Укравтодор підписали угоду щодо фінансування оновлення доріг

Як повідомляв Укрінформ, програма "Велике будівництво" розпочалася 1 березня. Очікується, що в її межах буде відремонтовано 4 тисячі кілометрів доріг державного значення. Також цього року в Україні мають побудувати чи реконструювати 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів і 200 приймальних відділень у лікарнях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-