МАУ: Вилетіти з Києва спецрейсами можуть лише іноземці, а повернутися — українці

МАУ: Вилетіти з Києва спецрейсами можуть лише іноземці, а повернутися — українці

Укрінформ
Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" роз'яснює, що вилетіти з Києва спецрейсами у період карантину можуть лише іноземці та нерезиденти з правом в’їзду до країн призначення, а повернутися можуть українці або нерезиденти, що мають право в’їзду до країни.

Про це МАУ повідомляє у Facebook у зв’язку з відкриттям продажу на 11 спеціальних міжнародних рейсів.

"Придбання авіаквитків з вильотом з Києва доступне громадянам країн призначення і нерезидентам, що мають право в’їзду до країн призначення. Придбання авіаквитків з вильотом до Києва доступне громадянам України й нерезидентам, що мають право в’їзду до України", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, на початку травня МАУ виконає 11 спеціальних міжнародних рейсів для повернення громадян України й нерезидентів, що мають право в’їзду до нашої країни. Так, 1 травня 2020 будуть здійсненні рейси Амстердам – Київ, Тель-Авів – Київ; 3 травня: Женева – Київ, Дубай – Київ, Шарм-ель-Шейх – Київ; 5 травня 2020: Торонто – Київ, Дортмунд – Київ, Прага – Київ; 7 травня 2020: Мадрид – Київ, Мілан – Київ; 9 травня 2020: Мюнхен – Київ.

Також повідомлялося, що на кожному з напрямків зафіксовано єдину кінцеву вартість, до якої включені всі податки та збори, а також перевезення одного місця зареєстрованого багажу вагою до 23 кг.

Читайте також: МАУ заборонили здійснити рейс, який мав доправити заробітчан до Британії

Раніше Міністр інфраструктури України Владислав Криклій опублікував повний перелік спеціальних рейсів, якими громадяни України зможуть повернутися додому.

Читайте також: Уряд готовий до перемовин з європейськими країнами щодо заробітчан - Шмигаль

Загалом евакуаційні рейси будуть виконуватися до 11 травня з різних країн світу. Наразі вже є заплановані рейси з таких міст, як: Маямі, Гельсінкі, Неаполь, Стокгольм, Єреван, Париж, Ніцца, Софія, Ларнака, Тель-Авів, Амстердам, Дюссельдорф, Цюрих, Лісабон, Женева, Дубай, Франкфурт, Прага, Мілан, Торонто, Осло, Аліканте, Ер-Ріяд, Бангкок, а також з Пхукету та Балі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-