Освітній центр парламенту провів першу онлайн-імітаційну гру для школярів та студентів

Освітній центр парламенту провів першу онлайн-імітаційну гру для школярів та студентів

Укрінформ
Освітній центр Верховної Ради України у вівторок провів першу онлайн-імітаційну гру для учнів 9-11 класів та студентів 1-2 курсів.

Про це повідомляє пресслужба парламенту.

"Основна мета заходу: надати можливість школярам відчути себе народними депутатами, долучитися до законотворчої діяльності та допомогти молоді опанувати основні функції Верховної Ради України", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що гра проходила у форматі засідання Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій, на якому учасники мали змогу відчути себе народними депутатами та надати свої експертні висновки щодо законопроєкту про заборону користуватися мобільними телефонами в школах.

Читайте також: Міжвідомча група з реформування Укроборонпрому поновила роботу над законопроєктами

Модерированием игры занималась народный депутат, секретарь Комитета ВР по вопросам образования, науки и инноваций Наталья Пипа.

Онлайн-уроки від Освітнього центру проводитимуться і надалі. В планах проведення тематичних уроків, присвячених гендерній рівності та паритетній демократії, основам прав людини, імітації роботи українського парламенту, зокрема, роботи в комітетах та зустрічі з народними депутатами.

Потрапити на заняття має можливість будь-який охочий за попередньою реєстрацією.

Анонси подій з’являтимуться на офіційній facebook-сторінці Освітнього центру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-