Армія отримала 10 тисяч експрес-тестів та 20 тисяч захисних масок

Армія отримала 10 тисяч експрес-тестів та 20 тисяч захисних масок

Коронавірус
Укрінформ
Збройні сили отримали експрес-тести, захисні маски та спеціальні захисні костюми, які використовуватимуться в межах карантинних заходів з протидії коронавірусу.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони з посиланням на інформацію заступника командувача Медичних сил Андрія Галушка.

«Медичні сили отримали 10 тисяч експрес-тестів, які будуть розподілені по всіх військово-медичних клінічних центрах, гарнізонних та мобільних госпіталях у районі проведення ООС. Напередодні регіональні ВМКЦ отримали 20 тисяч захисних масок. Крім того, медичні установи забезпечені також дезінфікуючими засобами», - йдеться в повідомленні.

За інформацією Галушка, до ЗСУ також почали надходити спеціальні захисні костюми, які безпосередньо для потреб армії почало виробляти одне з вітчизняних підприємств. «На сьогодні для нас виготовлено уже 80 костюмів, половину з яких відправлено в медичну службу ООС. В подальшому ми отримаємо ще кілька партій цього добротного захисного обмундирування», - цитує Галушка пресслужба.

Читайте також: В армії не виявили жодного випадку коронавірусу

Як повідомляв Укрінформ, серед військовослужбовців ЗСУ станом на 24 березня не зафіксовано жодного випадку захворювання на коронавірус.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-