Збирайся, Сірко, з облгазу прийшли: у соцмережах кепкують із заяви депутата

Збирайся, Сірко, з облгазу прийшли: у соцмережах кепкують із заяви депутата

Огляд
Укрінформ
Розповідаємо, чому українці у соцмережах раптом почали "продавати песиків" та до чого тут скандальний депутат Євгеній Брагар.

Народний депутат від президентської партії «Слуга Народу» Євгеній Брагар в ефірі телеканалу «112 Україна» запропонував пенсіонерці продати собаку «елітної породи», аби розрахуватися за комунальні послуги. Це сталося під час одного з політичних ток-шоу.

У студію зателефонувала жінка, яка поскаржилася на високу ціну газу і його транспортування при низькій пенсії. Депутат запитав, чи є у неї інше майно, чи ще хтось прописаний у неї вдома та чи має вона собаку. Адже рахунки можна сплачувати, якщо продати майно чи собаку.

"Якщо елітної породи [собака— ред.] у дворі, то вона може його продати… у будь-який момент і спокійно сплатити", - відзначив депутат.

Соціальні мережі бурхливо відреагували на слова народного депутата.

Вже у суботу Євгеній Брагар вибачився за свої слова.

Нагадаємо, цього тижня Євгеній Брагар уже ставав «героєм» соцмереж, коли вирішив поскаржитися в поліцію на волонтерок, які відмовилися дивитися в автобусі російське «мило». На думку депутата, «ця ситуація зайвий раз доводить існування у нашій державі неприйняття позиції інших людей і культурної нетерпимості».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-