Міноборони повернули 10 мільйонів за неякісно відремонтовану техніку

Міноборони повернули 10 мільйонів за неякісно відремонтовану техніку

Укрінформ
Одне з держпідприємств Міноборони перерахувало борг у 10,3 мільйона гривень за неналежне виконання умов договору з ремонту та техобслуговування бойових машин і обладнання спецпризначення.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

“Юридичною службою Міністерства оборони України спільно з військовою прокуратурою вжито заходів щодо фактичного повернення державним підприємством заборгованості Міністерству оборони України у розмірі 10,3 млн грн, пов’язаної із неналежним виконанням умов Договору від 09.12.2014 № 294/14/108”, - йдеться в повідомленні.

Зокрема, 8 січня 2020 року Державним підприємством, на виконання рішення Господарського суду Миколаївської області від 20.05.2015, залишеного без змін постановою Одеського апеляційного господарського суду від 02.09.2015, було фактично перераховано Міноборони борг у розмірі 10,3 млн грн, що виник внаслідок неналежного виконання умов Договору від 09.12.2014 № 294/14/108 про надання послуг з ремонту та технічного обслуговування бойових машин і устаткування спеціального призначення.

Читайте також: Найманці РФ отримали вказівку знищувати військову техніку ООС — розвідка

“Таким чином, державним підприємством повністю відшкодовано Міноборони майнову шкоду, завдану невиконанням господарського зобов’язання”, - зазначають в оборонному відомстві.

В пресслужбі також наголосили, що Міністерство оборони України продовжує роботу щодо захисту порушених майнових прав, пов’язаних із невиконанням суб’єктами господарських відносин договірних зобов’язань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-