Пристайко обговорив з главою МЗС Сінгапуру ІТ-технології у сфері держпослуг

Пристайко обговорив з главою МЗС Сінгапуру ІТ-технології у сфері держпослуг

Укрінформ
Міністри закордонних справ України Вадим Пристайко та Сінгапуру Вівіан Балакришнан обговорили можливість впровадження ІТ-технологій у сфері державних послуг та відзначили зростання обсягу товарообігу між країнами.

Про це глава українського МЗС повідомив у Twitter.

“Подякував главі МЗС Сінгапуру Вівіану Балакришнану за співчуття після трагедії PS752. Відзначили змістовне наповнення україно-снігапурських відносин та зростання торгівлі. Обговорили досвід #SmartNation та можливість впровадження ІТ у сфері державних послуг України”, - зазначив міністр.

Пристайко також запросив сінгапурського колегу відвідати Україну.

Як повідомлялося, міністр закордонних справ України Вадим Пристайко 13-14 січня перебуває з офіційним візитом у Республіці Сінгапур.

Уранці 8 січня після зльоту з тегеранського аеропорту ім. Імама Хомейні зазнав аварії літак "Міжнародних авіаліній України". На його борту перебували 176 осіб, всі вони загинули. Серед них 11 українців - двоє пасажирів і дев'ять членів екіпажу. Пасажирами авіалайнера також були громадяни Ірану, Канади, Швеції, Афганістану, ФРН і Великої Британії.

Читайте також: Пристайко зустрівся з прем’єром Сінгапуру

Спочатку іранська сторона стверджувала, що аварія сталася через технічну проблему літака.

Натомість американські ЗМІ з посиланням на офіційних представників США повідомляли, що в український літак, найімовірніше, влучила ракета з виробленої в РФ ракетної системи "Тор-М1".

11 січня Іран заявив, що український пасажирський літак був випадково збитий іранськими військовими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-