Подарунок Сущенка був одним із найзворушливіших на аукціоні “Свята без тата” — волонтер

Подарунок Сущенка був одним із найзворушливіших на аукціоні “Свята без тата” — волонтер

Укрінформ
Подарунок українського журналіста Романа Сущенка та посла України в Польщі Андрія Дещиці на інтернет-аукціон благодійної акції “Свята без тата” був одним з найемоційніших та найзворушливіших.

Про це в інтерв’ю Укрінформу розповіла український волонтер у Польщі, один з ініціаторів акції “Свята без тата” Галина Андрушков.

“Одним із найбільш емоційних і дуже символічних лотів є подарунок репродукції малюнка Романа Сущенка, яку він разом із послом України в Польщі Андрієм Дещицею передав на аукціон. Торік ми готували подарунки і для сина Романа, коли він (Роман Сущенко - ред.) був в ув’язненні. Після того, як Сущенка було звільнено, він, не вагаючись, одразу передав нам свою картину для аукціону”, - розповіла Андрушков.

Читайте также: Бекиров, Гриб, Сущенко и еще 6 бывших узников Кремля посетили Сейм Латвии

За словами волонтерки, цього року благодійна акція набула більшого розголосу, її підтримали відомі особи – письменники, спортсмени, громадські діячі. Зокрема, йдеться про цьогорічну Нобелівську лауреатку з літератури Ольгу Токарчук, відому українську боксерку Олександру Сидоренко.

Як інформувало агентство, одну з репродукцій малюнків колишнього бранця Кремля, власного кореспондента Укрінформу Романа Сущенка продано на благодійному онлайн-аукціоні “Свята без тата” за 550 польських злотих (понад 140 євро).

“Свята без тата” – щорічна благодійна акція у Польщі зі збору коштів і подарунків для дітей, які втратили батьків на війні на сході України. Подарунки українським дітям волонтери вручають під час Різдвяних свят.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-