"Свята без тата": репродукцію Сущенка продали на благодійному аукціоні

Укрінформ
Одну з репродукцій малюнків колишнього бранця Кремля, власного кореспондента Укрінформу Романа Сущенка продано на благодійному онлайн-аукціоні за 550 польських злотих (понад 140 євро).

Гроші, отримані з продажу картини українського журналіста, буде спрямовано на благодійну акцію “Свята без тата”, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Онлайн-аукціон з продажу картини Сущенка тривав з 1 по 5 грудня. Початкова ціна за репродукцію була 300 злотих. Картину хотіли купити п’ятеро учасників аукціону, а перемогла громадська активістка і волонтерка Ірина Юрчак, яка декілька разів перебивала пропозиції конкурентів.

“Є речі, котрі важко оцінити грошима... В День волонтера, я роблю собі подарунок, котрий стане моїм оберегом, символом незламності духу, віри та боротьби! Дана картина буде найкоштовнішою прикрасою мого кабінету!”,- зазначила Юрчак у Facebook.

Як інформувалося Сущенко і посол України в Польщі Андрій Дещиця 26 листопада спільно передали одну з репродукцій малюнків журналіста на цьогорічну благодійну акцію “Свята без тата”.

Читайте також: Сущенко і Дещиця закликають польські ЗМІ писати про бранців Кремля

Донедавна виставка репродукцій малюнків експонувалася на фасаді посольства України у Варшаві.

“Свята без тата” – щорічна благодійна акція у Польщі зі збору коштів і подарунків для дітей, які втратили батьків на війні на сході України. Подарунки українським дітям волонтери вручають під час Різдвяних свят.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-