В

В "Укроборонпромі" заявили про крадіжку двох будівель

Укрінформ
Заступник гендиректора Укроборонпрому Мустафа Найєм заявив, що за місяць до приходу нового керівництва у державного концерну вкрали дві будівлі.

Про це він написав у своєму Facebook.

Мова йде про дві будівлі заводу "Маяк", одне з яких ексзаступник директора заводу Юрій Лукашов намагався продати за заниженою в чотири рази ціною, розповів Найєм. Для цього були внесені зміни у реєстр, через які приміщення переписали на приватні структури.

"У межах цієї справи відбулося затримання при спробі отримати хабар у 2 мільйони доларів. Зараз усе майно заводу арештоване судом. Коли СБУ затримувала зловмисників, виявилося, що у систему знову були внесені зміни. Тепер будівлі належать такій собі компанії ТОВ "ГЕУЛЛА". Акт передачі підписаний при тому ж Лукашову", – заявив Найєм.

Читайте також: На заводі-банкруті “Маяк” проведуть ревізію майна, щоб виплатити зарплатні борги

Таким чином будівля одночасно перебуває під офіційним арештом як державна, а за версією державного реєстратора, воно вже перебуває у приватній власності.

"У зв'язку з цим хочу передати невелике повідомлення тим, хто стоїть за цією аферою. Шановні панове злодії, ви не отримаєте жодного квадратного метра в цьому будинку. Ні в оренду, ні у власність. Ми повернемо його заводу, а всі причетні до схеми стануть фігурантами кримінальних проваджень і можуть розраховувати на кілька квадратних метрів неподалік від Концерну – у Лук'янівському СІЗО", – заявив заступник гендиректора Укроборонпрому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-