Президент каже, що історія з його дружиною на сайті “Миротворець” - нечиста

Президент каже, що історія з його дружиною на сайті “Миротворець” - нечиста

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський не дуже позитивно ставиться до українського сайту "Миротворець", оскільки там колись фігурувало ім’я його дружини Олени.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання журналістів під час пресмарафону в четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Така ситуація, що я як Президент не можу відкривати чи закривати сайти. Якщо там навіть була моя жінка, ви ж розумієте моє ставлення до цього?" - сказав Зеленський.

Він уточнив, що ім’я Олени Зеленської швидко прибрали з цього сайту. "Історія з моєю дружиною нечиста, і я як чоловік, розумієте, як до цього ставлюся, але ми з вами повинні трішечки пам'ятати, як ми живемо і як ми хочемо жити. Ми повинні намагатися бути демократичною країною. Помилки сайт "Миротворець" повинен виправляти", - сказав глава держави.

Читайте також: Зеленський — журналістам: Якось маємо зустрітися і поговорити про свободу слова

Президент зазначив, що не володіє інформацією про власника сайту "Миротворець", але розповів, що цікавився про це у чинного заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, який відповів, що дійсно працював із цим проєктом, але звідти вийшов.

Як зазначається на сайті "Миротворець", тут працює група вчених, журналістів і фахівців з питань дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку, які вивчають питання, пов'язані з російсько-українською війною, борються з російським агресором і його пособниками.

У квітні 2019 року повідомлялося, що сайт "Миротворець" вніс дружину тоді ще кандидата в Президенти Володимира Зеленського у свою базу через те, що в 2014 році вона перепостила на сторінці у Facebook публікацію російських ЗМІ, які просили за винагороду надсилати інформацію про переміщення українських військ. Згодом дружину Зеленського видалили з бази Миротворця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-