САП просить арештувати ексдепутата Микитася із можливістю застави 300 мільйонів

САП просить арештувати ексдепутата Микитася із можливістю застави 300 мільйонів

Укрінформ
Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила про підозру екснардепу Максиму Микитасю у справі стосовно оборудки з квартирами для працівників Нацгвардії.

Про це інформує пресслужба відомства.

“За погодження прокурора САП детективи НАБУ повідомили про підозру колишньому народному депутату восьмого скликання Максиму Микитасю”, - йдеться у повідомленні.

Підозрюваному інкримінується організація укладання низки договорів між підконтрольними йому особами – керівниками будівельної компанії, бенефіціарним власником якої був народний обранець, та командувачем Нацгвардії України щодо обміну належної Нацгвардії нерухомості в Печерському районі м. Києва на нерухомість у житловому кварталі, що знаходиться на околиці Києва. Як наслідок такого нерівнозначного обміну державній установі відповідно до експертних висновків завдано збитки на суму 81 635 448,00 грн.

У четвер, 3 жовтня 2019 року, за погодження прокурорів детективи вручили клопотання про застосування запобіжного заходу Микитасю.

Читайте також: Народний депутат увірвався на сесію та побив голову сільради

Зокрема прокурори наполягають на застосуванні до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 300 млн грн застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-