Суд отримав позов Нацради про анулювання ліцензії NewsOne

Суд отримав позов Нацради про анулювання ліцензії NewsOne

Укрінформ
До Окружного адміністративного суду Києва надійшов позов Національної ради з питань телебачення і радіомовлення з проханням анулювати ліцензію телеканалу NewsOne.

Про це повідомили у пресслужбі суду.

"Національна ради України з питань телебачення і радіомовлення просить суд анулювати ліцензію на мовлення видану ТОВ "Новини 24 години" (логотип NewsOne). Відповідний позов надійшов до Окружного адміністративного суду міста Києва", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі суд вирішує питання щодо відкриття провадження за даною адміністративною справою.

У суді також нагадали, що раніше надійшли позови від ТОВ "Новини 24 години" (логотип NewsOne) щодо визнання протиправним та скасування рішення Нацради про призначення позапланової виїзної перевірки телеканалу на предмет дотримання вимог закону "Про інформацію". Суд просили скасувати результати відповідної перевірки.

Читайте також: Окружний адмінсуд взявся за позов NewsOne

ОАСК відкрив провадження за позовом NewsOne у справі щодо скасування результатів позапланової виїзної перевірки телеканалу та призначив підготовче засідання на 9 грудня.

Як повідомляв Укрінформ, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 5 вересня 2019 року ухвалила рішення звернутися до суду з позовом про анулювання ліцензії телеканалу NewsOne (ТОВ "Новини 24 години") за мову ворожнечі в ефірі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-