Готується до свідчень у Конгресі? Луценко полетів до Лондона вчити англійську

Готується до свідчень у Конгресі? Луценко полетів до Лондона вчити англійську

Укрінформ
Ексгенпрокурор Юрій Луценко полетів до Великої Британії вчити англійську мову.

Про це повідомляє ВВС, яка взяла у Луценка інтерв’ю в аеропорту перед його вильотом до Лондона.

“BBC поговорила з паном Луценком в аеропорту перед вильотом до Лондона, куди він вирушив на кілька тижнів “вчити англійську мову”, - пише видання.

BBC зауважує, що ці знання йому дуже згодяться, якщо доведеться свідчити в американському Конгресі стосовно його розмов з адвокатом Президента США Дональда Трампа Рудольфом Джуліані.

"Чому б ні", - відповів Луценко на запитання про готовність до такого сценарію і запевнив, що нічого не боїться.

“Тікаючи” з України на навчання, не забувайте давати інтерв'ю BBC”, - прокоментувала прессекретарка Луценка Лариса Сарган у Facebook.

Як повідомлялося, Луценко став однією з центральних фігур в політичному скандалі в США, пов'язаному з тиском Трампа на Україну через розслідування стосовно сина його опонента Джо Байдена.

Читайте також: Луценко готовий свідчити в Конгресі США

Після звільнення Віктор Шокіна саме Луценку перейшло у спадок розслідування стосовно компанії Burisma, членом ради директорів якої був син Джо Байдена Хантер. І саме через це розслідування, за даними американського розвідника, Трамп вдався до тиску на українську владу. Хоча сам президент США це категорично спростовує.

Американський лідер згадав цю справу в телефонній розмові з Зеленським 25 липня, він просив звернути увагу на це розслідування.

Сам Луценко заявляє, що з Трампом ніколи не розмовляв, а з його юристом Руді Джуліані зустрічався не раз і це розслідування таки обговорював. За його словами, це було звичайне спілкування, ніхто нікому завдань не ставив.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-