Дві кореспондентки Укрінформу стали призерками журналістського конкурсу

Дві кореспондентки Укрінформу стали призерками журналістського конкурсу

Укрінформ
Одразу дві кореспондентки Головної редакції регіональної інформації Укрінформу стали призерами конкурсу журналістських матеріалів стосовно виборчої кампанії до парламенту 2019 року.

Роботи Ірини Староселець (Херсон) та Людмили Блик (Дніпро) набрали однакову кількість балів, і конкурсна комісія вирішила, що друге місце отримають одразу двоє авторів, повідомляє сайт Інституту “Республіка”.

“Інститут “Республіка” та Громадське Радіо на початку липня запрошували журналістів взяти участь у конкурсі журналістських матеріалів. Нам написали більш як 50 авторів, які надсилали свої матеріали стосовно виборчої кампанії до парламенту 2019 року. Наша команда уважно проаналізувала усі подані матеріали і, в результаті, було обрано четверо призерів. Дві роботи набрали однакову кількість балів і тому, ми вирішили, що друге місце отримають одразу двоє учасниць: Блик Людмила Михайлівна (Укрінформ) з роботою “Кандидати від Дніпропетровщини: волонтери, блогери, двійники та місіс Всесвіт-2018”; Староселець Ірина Сергіївна (Укрінформ) з роботою “Кандидати Херсонщини: герої ковбасних баталій, декларації та справа Гандзюк”, - йдеться в повідомленні.

1 місце отримала Патрікієва Наталія Вікторівна (Громадський Рух Чесно) та її робота: “Агітація в ефірі: хто із кандидатів має власні програми на ТБ”.

Четвертим призером конкурсу став Бігунов Денис (Новости Донбасса) та його матеріал “Реклама на выборах: яркая упаковка скрывающая суть. Кто снова “джинсовал” на Донбассе”. Він отримав третє місце.

Автори найкращих робіт отримають подарункові сертифікати на техніку номіналом в 3000, 2000 та 1000 грн відповідно.

Конкурс відбувся в межах проєкт “Якісна інформація – якісний вибір”, що має на меті підвищити рівень політичної культури серед населення та якості інформаційного простору під час виборчого процесу в Україні.

Читайте також: Дві книги про Миколаївщину стали лауреатами конкурсу "Українська мова – мова єднання"

Як повідомлялося, проєкт "Якісна інформація – якісний вибір" реалізовується Інститутом "Республіка" в партнерстві з Громадським радіо за підтримки "Медійної програми в Україні", що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-