Міністри на YES “вираховували” формулу щастя для України

Міністри на YES “вираховували” формулу щастя для України

Укрінформ
Міністри на конференції YES 2019 обговорили формулу щастя для України.

Про це повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету міністрів України.

"Про те, що якісна освіта зробить щасливими дітей, про високі доходи та гідні пенсії, інновації та можливості, які запропонує нова команда і які її бачення розвитку країни говорили нові члени уряду у дискусії «Уряд для Щастя?» в рамках 16 щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) «Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі». Однією з основних тем цьогорічного заходу стало бачення щастя", - йдеться у повідомленні.

Так, віцепрем'єр-міністр, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров переконаний, що зараз в Кабінеті міністрів працює команда щастя.

"Щастя в нашій роботі - це чіткі цілі, енергія, щоб їх досягти, та підтримка команди. Тоді все вийде", - підкреслив він.

За словами міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофія Милованова, його бачення цього поняття - "це фінансова безпека - високі доходи і гідні пенсії, інновації, відкриті ринки і доступ до капіталів, конкуренція".

Читайте також: Бородянський: Спорт - це вид спілкування, яким можна пояснити дитині що таке чесна конкуренція

В тому, що уряд створить можливості, щоб люди були щасливими запевнив міністр культури, молоді та спорту України Володимир Бородянський. "У роботі як в спорті: спершу не все вдається, але з часом стає краще - це і є щастя", - підкреслив він.

16 щорічна зустріч, яка проходить 12-14 вересня у Києві, присвячена темі державного управління заради щастя, зокрема, аналізу основних проблем сьогодення, пов'язаних з цим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-