Міністр освіти: Буду покладатися на командну роботу і пояснювати кожне своє рішення

Міністр освіти: Буду покладатися на командну роботу і пояснювати кожне своє рішення

Відео
Укрінформ
Міністр освіти і науки України Ганна Новосад привітала всіх з початком нового навчального року та пообіцяла пояснювати кожне своє рішення.
Відповідне відео оприлюднено на сайті МОН 1 вересня 2019 року.

“Мені здається дуже символічним те, що свою роботу я починаю на початку нового навчального року. Адже, погодьтеся, для кожного з нас саме цей період дає відчуття шансу, можливості поставити нові цілі, нові задачі та нові плани”, - зазначила Новосад.

Вона наголосила, що в Україні вже є садочки та школи, які дають високу якість освіти та виховують щасливих та успішних дітей, а також, що виховати таких дітей можуть лише успішні, професійні та вмотивовані вчителі.

“А тому наше завдання зробити так, аби кожна українська дитина мала доступ саме до таких шкіл і саме до таких педагогів”, - зауважила міністр.

Вона додала, що українські університети мають стати місцем створення нових ідей та смислів, а також, що необхідно підтримати кращих - “тих, хто створює нову якість освіти та дуже жорстко дотримується академічної доброчесності”.

Читайте також: Гриневич передала наступниці "перехідні книги"

Новосад окремо наголосила, що не має жодної амбіції робити все самотужки і планує покладатися на командну роботу.

“Я вірю в те, що будь-які зміни, будь-які реформи можна робити лише разом, лише командою. Гарантую, що я працюватиму командно разом із вами - з агентами змін. Я буду дослухуватися та чути вас, а також пояснювати кожне своє рішення”, - пообіцяла вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-