Гриневич передала наступниці

Гриневич передала наступниці "перехідні книги"

Фото, відео
Укрінформ
Лілія Гриневич передала повноваження новому міністру освіти і науки Ганні Новосад, вручивши їй "перехідні книги" з описом реформ, які здійснювало відомство у період її керівництва.
Про це повідомляє МОН.

“Я вважаю, що ваше призначення є одним із найвдаліших рішень цього уряду. Ви є людиною, яка є співтворцем багатьох позитивних змін, що ми здійснили за останні три роки. Крім того, ви розумієте їхню природу та причини", - сказала Гриневич.

Вона побажала своїй наступниці нових ідей, можливостей для їх втілення, відданої та професійної команди.

Зі свого боку Ганна Новосад подякувала 10-ій очільниці МОН за нові управлінські підходи та цінності, які вона заклала у шкільну реформу.

"Я розумію, що зараз переді мною стоїть непросте завдання: з одного боку, я маю перевагу порівняно з іншими колегами з уряду, адже вже працювала з освітянською сферою, знаю особливості роботи міністерства. З іншого боку, ви здобули велику повагу та любов спільноти, тож бути міністром після вас – складно. Однак я точно знаю, що робитиму все від мене залежне, аби реформа школи залишилася пріоритетом цього уряду”, – зазначила вона.

Колишній міністр ознайомила новопризначену керівницю МОН з облаштуванням кабінету і представила її працівникам міністерства.

Гриневич подарувала новій очільниці дві перехідні книги, куди увійшов опис реформ, які здійснювало міністерство протягом 2016-2019 років. Зокрема, першу книгу присвячено реформі Нової української школи: тут результати перших двох років впровадження НУШ, календар, за яким мають відбуватися зміни, враження батьків і вчителів від навчального процесу дітей. Друга книга містить докладну інформацію про роботу міністерства за іншими напрямами, зокрема про напрацювання у сфері інклюзивної, дошкільної, професійної та вищої освіти, науки та інновацій, співпрацю з міжнародними партнерами тощо.

Читайте також: Федоров розповів, як Мініфраструктури розвиватиме "Державу у смартфоні"

Як повідомлялося, 29 серпня Верхвона Рада проголосувала за призначення нового уряду на чолі з Олексієм Гончаруком.

Фото: mon.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-