Аваков запропонував продати вилучені в Україні наркотики в Росію

Аваков запропонував продати вилучені в Україні наркотики в Росію

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков жартома запропонував міністру фінансів Оксані Маркаровій продати вилучені українськими правоохоронцями наркотики до Росії.

Про це він сказав під час колегії МВС у п'ятницю, реагуючи на звіт керівника Нацполіції Сергія Князєва щодо протидії обігу наркотичних речовин, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, Князєв відзначив якісну роботу департаменту протидії наркозлочинів і повідомив, що з початку року з незаконного обігу "вилучено понад 5 тонн наркотичного зілля, з яких майже тонна - героїну, 657 кг - кокаїну".

Після цього Аваков і звернувся до глави Мінфіну Маркарової. "Я звертаюся до міністра фінансів, купіть у нас, будь ласка, все це. Нам дуже потрібні ці гроші. Прийміть закон відповідний. Я вам хоч оптом віддам, я вас дуже прошу. Відправте в Росію, вони там торгують літаками МЗС", - пожартував Аваков.

Після репліки Авакова керівник Нацполіції продовжив свій виступ.

Читайте також: Аваков звільнив керівників поліції у чотирьох областях

Як повідомлялося, у 2018 році поліція Аргентини знайшла майже 400 кілограмів кокаїну на території школи, що працює при російському посольстві. Правоохоронці після виявлення наркотиків замінили вміст пакунків, щоб відстежити, куди їх переправлять. Заборонений багаж приїхав у Росію дипломатичною поштою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-