У Зеленського готові почекати, поки суспільне ТБ “стане на ноги”

У Зеленського готові почекати, поки суспільне ТБ “стане на ноги”

Укрінформ
Радник Президента, кандидат у народні депутати від партії “Слуга народу” Микита Потураєв заявив, що суспільний мовник має бути належно профінансований, але повинен боротися за свою аудиторію.

Про це Потураєв сказав в ефірі “Українського радіо”.

“Звичайно, що ми стоїмо на тому, що суспільному мовнику бути. Суспільний мовник має бути належним чином профінансований. Але суспільний мовник також має все-таки боротися за аудиторію”, - зазначив Микита Потураєв.

Він зауважив, що рейтинги для суспільного важливі і підкреслив, що “Українське радіо” стало ”номером один” серед розмовних.

“З телебаченням є об’єктивні труднощі. Ми готові почекати, щоб воно стало на ноги. А стане воно на ноги, звичайно, за належного фінансування. Так що будемо все забезпечувати, щоб у нас був потужний суспільний мовник”, - наголосив Микита Потураєв.

Кандидат у депутати вважає, що якби “все склалося раніше”, і в Україні діяв потужний суспільний мовник, то не було б зараз проблеми з трьома каналами, які пов’язують з Віктором Медведчуком.

Читайте також: У Зеленського вже знають, що робити з "телеканалами Медведчука"

Як повідомлялося, Віктор Медведчук де-юре не є власником жодного медіахолдингу. Водночас трьома телеканалами: NewsOne, "112 Україна" і ZIK володіє Тарас Козак, народний депутат VIII скликання Верховної Ради від фракції "Опозиційного боку", якого називають правою рукою Медведчука. На думку медіаекспертів, ці три телеканали фактично перебувають під контролем Медведчука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-