Кабмін сьогодні запустить підвищення пенсій із 1 липня

Кабмін сьогодні запустить підвищення пенсій із 1 липня

Онлайн
Укрінформ
Кабінет міністрів у середу ухвалить рішення, яке дозволить запустити механізм підвищення пенсій громадянам з великим стажем і невеликими зарплатами вже з 1 липня.
Про підвищення раніше повідомляв Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Згідно з порядком денним, оприлюдненим на Урядовому порталі, на засіданні Кабміну міністри також узгодять деякі питання виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сімʼях за принципом “гроші ходять за дитиною”.

У планах - внесення змін до правил надання та отримання телекомунікаційних послуг, а також затвердження порядку взаємодії Державної авіаційної служби з правоохоронними органами з питань забезпечення безпеки цивільної авіації.

Читайте також: Кабмін готує постанову про скасування єдиної тарифної сітки в оплаті праці вчителів

Урядовці мають утворити територіальний орган Адміністрації Державної прикордонної служби.

Міністр соціальної політики Андрій Рева ініціюватиме утворення координаційної ради з питань реформування системи інституційного догляду та виховання дітей, а також розв'язання питання надання послуг особам, які постраждали від торгівлі людьми, домашнього насильства, насильства за ознакою статі та насильства стосовно дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-