Епіфаній пропонує Михайлівський собор для зустрічей із ветеранами — Фріз

Епіфаній пропонує Михайлівський собор для зустрічей із ветеранами — Фріз

Фото
Укрінформ
Предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній виступив з ініціативою запровадити зустрічі з ветеранами ООС на території Михайлівського золотоверхого собору у Києві.

Про це повідомляє у п'ятницю Міністерство у справах ветеранів за результатами зустрічі очільниці відомства Ірини Фріз із митрополитом Епіфанієм.

"Міністр у справах ветеранів Ірина Фріз провела робочу зустріч з предстоятелем Православної церкви України митрополитом Епіфанієм. Блаженнійший запевнив у цілковитій підтримці церквою діяльності міністерства щодо ветеранів, зокрема у сфері психологічної реабілітації та адаптації до мирного життя, і відзначив важливість співпраці у цьому напрямку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під час зустрічі сторони також обговорили обсяг допомоги, яку церква вже надає українським ветеранам.

"Блаженнійший митрополит виступив з ініціативою запровадити зустрічі з ветеранами на території Михайлівського золотоверхого собору", - повідомила Фріз та додала, що отримала благословіння від митрополита Епіфанія на співпрацю та підтримку проектної діяльності Міністерства у справах ветеранів України.

Читайте також: Фріз закликала ветеранів долучатись до збірної Invictus Games

"Хочу відзначити, що я дуже вражена цією зустріччю, зокрема щирою відкритістю Блаженнійшого митрополита Епіфанія і готовністю до обговорення усього комплексу питань, які стосуються ветеранів. Тож сподіваюся на якісну і тісну співпрацю", - наголосила Фріз.

Фото: facebook.com/Iryna.Friz

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-