Керівником апарату Вищого антикорупційного суду призначили Крикливенка

Керівником апарату Вищого антикорупційного суду призначили Крикливенка

Укрінформ
Наказом голови державної судової адміністрації України керівником апарату Вищого антикорупційного суду призначено Богдана Крикливенка.

Про це ідеться на порталі Судова влада України.

"Наказом ДСА України від 6 червня 2019 року № 192/к Крикливенко Б. В. призначений на посаду керівника апарату Вищого антикорупційного суду з 7 червня 2019 року", - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що Крикливенко здобув кваліфікацію юриста в Київському національному університеті внутрішніх справ, має диплом за спеціальністю "Правознавство".

Також він — випускник Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю "Фінанси" та Національної академії державного управління при Президентові України, де здобув кваліфікацію магістра державного управління.

Читайте також: КСУ визнав неконституційним е-декларування для антикорупційних активістів

Трудову діяльність розпочав з 2002 року в Міністерстві юстиції України. Має правозахисний та управлінській досвід, понад 12 років успішно здійснював діяльність із забезпечення прав і свобод людини в Україні та сприяння впровадженню міжнародних стандартів у сфері верховенства права, член делегації України на час розгляду Міжнародним Судом ООН позову України проти Російської Федерації у 2017 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-