Прес-секретарка Зеленського: Ми прибираємо посередника у спілкуванні з аудиторією

Прес-секретарка Зеленського: Ми прибираємо посередника у спілкуванні з аудиторією

Укрінформ
Прес-секретарка Президента України Юлія Мендель наголосила на тому, що процеси споживання та усвідомлення інформації постійно змінюються, адже ми живемо у цифровому світі.

Про це вона заявила на засіданні круглого столу "Свобода слова в Україні: виклики та можливі рішення" з нагоди Дня журналіста, який проходить в Укрінформі.

"А відтак перед журналістами стоїть колосальна відповідальність щодо того, як подати цю інформації, як її перевірити, як зробити фактчек цієї інформації, ну і те, як перебувати в цій інформаційній конкуренції", - сказала Мендель.

За її словами, в Адміністрації Президента України підтримуються свободу слова та поважають журналістів. "Але давайте не забувати, що медіа і влада ідуть по різні боки однієї дороги. Та все ж таки крокують до однієї мети — до єдиної держави", - сказала Мендель.

Читайте також: Інформвійна з РФ деструктивна, як радіація - Джапарова

Вона також зазначила, що в АПУ розуміють важливу роль використання цифрових медіа. "Ми прибираємо посередника у спілкуванні з аудиторією, ми можемо буди незалежними, ми можемо розширювати свої контакти і стати більш професійними", - підкреслила прес-секретарка Президента.

Як повідомлялося, 6 червня в Україні відзначають День журналіста. Свято встановлено 25 травня 1994 року указом Президента України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-