САП не хоче перетворювати слідство на шоу — Холодницький

САП не хоче перетворювати слідство на шоу — Холодницький

Укрінформ
НАБУ та САП завершуватимуть справи, які на стадії слідства, та розпочинатимуть нові.

Про це "112 Україна" повідомив очільник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

"Справи нові, звичайно що, будуть розпочинатися, будуть заяви про злочини, буде самостійне виявлення слідчим чи прокурорами злочину, буде внесення відомостей до ЄРДР. Ті справи, які на стадії слідства, вони, звичайно що, будуть завершені, слідство триває", - йдеться в повідомленні.

Зараз у детективів НАБУ і прокурорів САП є понад 700 проваджень. Разом з тим Холодницький зазначив, що для САП найголовніше - це верховенство закону, а потім публічна якась позиція: "Ми би дуже не хотіли перетворювати слідство на шоу, я сподіваюсь, що пан Ситник прислухається теж до цього, і ми разом покажемо результат, але це повинно бути законно".

Читайте також: Прокурори САП зачитують новий обвинувальний акт у "справі Труханова"

Як повідомлялося, сьогодні президент України Володимир Зеленський зустрівся з керівником САП Назаром Холодницьким та з директором НАБУ Артемом Ситником. Зеленський на зустрічі не пропонував Ситнику і Холодницькому піти у відставку.

Як зазначено на сайті президента, метою зустрічі було обговорення пропозицій щодо поліпшення взаємодії САП, НАБУ та інших антикорупційних органів, а також пошук шляхів підвищення ефективності їхньої роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-