Галустяна внесли в базу “Миротворця”

Галустяна внесли в базу “Миротворця”

Укрінформ
Російського актора Михайла Галустяна внесли в базу українського сайту «Миротворець».

Його дані з'явилися в розділі «Чистилище» 27 травня.

«Свідоме порушення Державного кордону України з метою проникнення в захоплений російськими окупантами Крим. Участь у пропагандистських заходах Росії (країна-агресор) проти України. Участь у спробах легалізації анексії АР Крим. Незаконна комерційна діяльність в анексованому Криму», - йдеться в повідомленні про причини внесення Галустяна в базу сайту.

Повідомляється також, що з травня 2016 року Галустян входить до головного штабу військово-патріотичного руху «Юнармія».

Читайте також: InformNapalm "засвітив" понад 300 вагнерівців, які воювали у Сирії

«В ході президентських виборів 2018 року увійшов до складу руху Putin Team, який виступав на підтримку Володимира Путіна, і ініціативної групи, яка висунула кандидатуру політика», - зазначає «Миротворець».

У повідомленні також підкреслюється, що центр «Миротворець» «просить правоохоронні органи розглядати дану публікацію на сайті як заяву про вчинення цим громадянином усвідомлених діянь проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень».

За даними ЗМІ, 13 травня Галустян приїхав до Криму на зйомки дитячого фільму.

Як повідомлялося, російські артисти часто порушують українське законодавство, приїжджаючи з гастролями до анексованого Криму через закриті Україною пункти пропуску.

Деяким артистам, які приїхали на гастролі до Криму або висловилися на підтримку російської анексії Криму, заборонено виступати на материковій частині України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-