НАЗК кличе чотирьох народних депутатів для пояснень

НАЗК кличе чотирьох народних депутатів для пояснень

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції запросило дати пояснення чотирьох народних депутатів — Михайла Гаврилюка, Ігоря Котвіцького, Дениса Омельяновича та Андрія Павелка.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"НАЗК запрошує 16 осіб прибути до Національного агентства для надання пояснень та у разі наявності підстав складення протоколів про адміністративні правопорушення". - йдеться у повідомленні.

Так, за ознаками порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів запрошено дати пояснення нардепів Андрія Павелка і Дениса Омельяновича, депутата Богуславської міської ради Юрія Смоляра та депутата Григорівської сільської ради Олександра Рогового.

За ознаками порушення обмеження щодо сумісництва та суміщення – нардепа Ігоря Котвіцького, за ознаками невиконання законних вимог Національного агентства - Державного секретаря МВС Олексія Тахтая та Озерянського сільського голову Галицького району Івано-Франківської області Андрія Гаврилишина.

Також за ознаками несвоєчасного подання щорічних декларацій запрошено дати пояснення суддю Артемівського  районного суду міста Луганськ Сергія Космініна, заступника начальника відділу податків і зборів з юридичних осіб Києво-Святошинської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області Анну Бойко і начальника відділу погашення боргу Києво-Святошинського управління ГУ ДФС у Київській області Наталію Волощук.

За ознаками несвоєчасного подання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані - нардепа Михайла Гаврилюка, прокурора Харківської місцевої прокуратури № 4 Людмилу Шандулу, заступника начальника відділу ГСУ ГПУ Ігоря Сендака, оловного державного інспектора відділу митного оформлення № 1 митного поста «Херсон – центральний» митниці ДФС у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі Євгена Старенького, а також начальника відділу погашення боргу Києво-Святошинського управління ГУ ДФС у Київській області Наталію Волощук.

За ознаками несвоєчасного подання декларацій перед звільненням та після звільнення за 2018 рік запрошено дати пояснення колишніх членів ЦВК Андрія Магеру та Юрія Данилевського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-