У пожежі автобуса Київ-Прага згоріли документи 15 українців

У пожежі автобуса Київ-Прага згоріли документи 15 українців

Укрінформ
Більшість громадян України, які подорожували автобусом за маршрутом Прага-Київ, що згорів у неділю вночі на автомагістралі A4 неподалік Кракова, поїхали далі іншим автобусом перевізника в Україну.
Водночас, 15 пасажирів, які втратили документи внаслідок пожежі, повернулися до Праги, щоб відновити документи, необхідні для перетину кордону, повідомили власному кореспондентові Укрінформу в Генеральному консульстві України у Кракові.

“Усі повернулися додому, крім 15-ти осіб, які поїхали назад до Праги, де в посольстві України у Чеській республіці їм оформляють посвідчення особи на повернення в Україну, оскільки згоріли їхні паспорти”,- повідомили у консульстві.

Як зазначили у консульстві, автоперевізник забезпечив транспорт як особам, які їхали далі в Україну, так і тим, хто повернувся назад до Праги. У даний момент вирішується питання, щоб перевізник надав квитки особам, які після вироблення документів у Празі поїдуть в Україну.

Читайте також: У Польщі згорів автобус Київ-Прага, українці не постраждали

Як інформувалося, загоряння автобуса, яким подорожувало 70 громадян України, сталося в неділю о 02:20 (за київським часом) на автомагістралі A4 неподалік Кракова. В результаті загоряння двигуна автобус повністю згорів. Ніхто з пасажирів не постраждав, але не вдалося врятувати багаж пасажирів, який повністю згорів. До приїзду нових автобусів пасажири перебували на паркінгу центру обслуговування подорожуючих (MOP).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-