Зеленський із дружиною взяв участь у відкритті літнього табору асоціації проти наркотиків

Зеленський із дружиною взяв участь у відкритті літнього табору асоціації проти наркотиків

Фото
Укрінформ
Володимир Зеленський разом із дружиною Оленою взяв участь у відкритті 11-го спортивно-терапевтичного табору Міжнародної антинаркотичної асоціації. Його влаштували у пансіонаті «Пролісок» на Київщині. Зеленський надає підтримку Асоціації та її підопічним уже кілька років.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

«Я своїм приїздом хочу засвідчити, що держава має звертати увагу на це питання. Всі, а насамперед – політики, мають підтримувати, приїжджати, цікавитись, які є проблеми, мають показувати, що вони небайдужі до таких асоціацій, до цього питання загалом», – сказав глава держави.

Для подолання проблеми наркотичної та алкогольної залежностей, переконаний Зеленський, держава на законодавчому рівні має надавати більшу підтримку асоціаціям, що опікуються залежними людьми, захищати молодь та інших українців від алкоголізму й наркоманії, сформувати чіткий план заходів для розв'язання згаданих проблем.

Читайте також: У Конгресі США хочуть переконатися, що Зеленський буде партнером Америки, а не Росії

Міжнародна антинаркотична асоціація понад 10 років займається профілактикою та реабілітацією нарко- і алкозалежних в Україні, Грузії та Молдові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-