Правозахисники просять зустрічі з президентом - обговорити захист політв'язнів

Правозахисники просять зустрічі з президентом - обговорити захист політв'язнів

Укрінформ
Правозахисники не можуть домовитись про зустріч із новообраним Президентом Володимиром Зеленським і у зв'язку з цим уже подали пряме звернення.

Про це заявила під час презентації видання "Півострів страху: 5 років несвободи у Криму" на "Книжковому Арсеналі" координатор Центру громадянських свобод Олександра Романцова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На жаль, станом на зараз нам так і не вдалося стосовно тематики політв'язнів призначити зустріч із новообраним президентом, який безпосередньо і відповідальний за це питання, оскільки тільки він має право вести міжнародні перемовини щодо ситуації з нашими заручниками", - зазначила вона.

Читайте також: Політв'язень Клих оголосив голодування - правозахисниця

Романцова також зауважила, що з цього приводу вже написано відповідне звернення: "Сподіваємось, що нам таки вдасться налагодити прямі механізми роботи по цій тематиці".

Також координатор Центру громадянських свобод зауважила, що разом із вирішенням питання звільнення заручників Кремля новообраний Президент має зосередитись і на підтримці родичів політв'язнів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-