Причетні до РФ приватні фірми вигравали тендери на охорону об’єктів НСТУ

Причетні до РФ приватні фірми вигравали тендери на охорону об’єктів НСТУ

Укрінформ
Причетні до РФ приватні охоронні фірми вигравали тендери на закупівлю послуг охорони об’єктів Національної суспільної телерадіокомпанії України, тому, відповідно до урядової постанови, об’єкти ПАТ «НСТУ» охоронятимуться виключно органами поліції.

Про це повідомили Укрінформу в прес-службі Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

“Уряд своєю постановою ухвалив внесення змін до переліку об’єктів державної та інших форм власності, охорона нерухомого майна яких здійснюється виключно органами поліції охорони на договірних засадах... Проект нормативно-правового документа був розроблений Держкомтелерадіо після звернення Служби безпеки України, яка констатувала наявні проблеми у забезпеченні безпеки цих об’єктів від терористичної та диверсійної вразливості. Так, за результатами проведених суспільним мовником тендерних процедур на закупівлю послуг охорони об’єктів нерухомості ПАТ «НСТУ» у м. Києві та в регіональних філіях, тендери виграють приватні охоронні структури, кінцевими бенефіціарними власниками яких є громадяни Російської Федерації”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Суд залишив без розгляду позов про розірвання контракту з Аласанією

До переліку включено об’єкти ПАТ «НСТУ» у Києві та її регіональних філіях.

Як відомо, Суспільний мовник створений у формі публічного акціонерного товариства на базі Національної телекомпанії України, Національної радіокомпанії України та обласних державних телерадіокомпаній, 100 відсотків власності яких належать державі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-