Мангер пройшов перевірку на поліграфі

Мангер пройшов перевірку на поліграфі

Документ
Укрінформ
Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, який є фігурантом у справі про вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк, пройшов опитування із застосуванням поліграфа.

Про це він повідомив у Facebook.

"Отже, поліграф (він же детектор брехні) пройдено. Відповіді на найболючіші питання, що цікавлять громадськість, надано. Чи знав я про те, що планується напад на Катерину Гандзюк? – ні. Чи брав я будь-яку участь в цих жахливих діях? - ні. Чи знаю я, де знаходиться замовник? - ні. Поліграф показав: ці та інші відповіді – правдиві", - йдеться у дописі.

Мангер також зазначив, що поліграф визначив як правдиві його відповіді про причетність до криміналу працівника СБУ Данила Доценка.

За словами голови облради, процедура тривала більше 4 годин.

Дослідження проводилося відповідно до вимог і стандартів американської Асоціації поліграфологів, Всеукраїнської асоціації поліграфологів і чинного законодавства України. Проводила процедуру експерт-поліграфолог Всеукраїнської асоціації поліграфологів психолог Тетяна Пономарьова.

Читайте також: Справу про вбивство Гандзюк передали в інший суд

Як повідомляв Укрінформ, 31 липня 2018 року активістку Катерину Гандзюк облили сірчаною кислотою біля під'їзду власного будинку в Херсоні. Жінка перенесла кілька операцій, але 4 листопада 2018 року померла.

11 лютого 2019 року генеральний прокурор Юрій Луценко поінформував, що про підозру в організації вбивства активістки оголошено голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру.

У квітні підозру йому змінили з особливо тяжкого злочину на тяжкий - "замовлення завдання тілесних ушкоджень".

Фото з Facebook-сторінки Владислава Мангера

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-