Нацрада знову не зібралася через відсутність кворуму

Нацрада знову не зібралася через відсутність кворуму

Укрінформ
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення у вівторок знову не провела засідання через відсутність кворуму. 

На засіданні були відсутні члени Нацради Олег Черниш і Валентин Коваль, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Факт є в тому, що засідання сьогодні ми не можемо розпочати і це об’єктивно. Думаю, що ми продовжимо роботу зараз у штатному режимі, все, що термінове, будемо готувати. Сподіваюся, що ситуація з’ясується найближчим часом»,- сказала перший заступник голови Нацради Ольга Герасим’юк, так і не відкривши засідання регулятора.

Водночас заступник голови Нацради Уляна Фещук звернула увагу, що регуляторний орган не збирається на засідання вже третій тиждень поспіль. На її запитання, коли все ж таки Нацрада зможе відкрити засідання, Герасим’юк відповіла, що це може статися найближчим часом, коли з’ясуються всі обставини. Водночас перший заступник Нацради наполягла на тому, що наступне засідання має відбутися за присутності всіх її членів.

«Питання, які ми будемо розглядати, мають розглядатися у повному складі»,- сказала Герасим’юк.

Читайте також: Росія глушить українські радіостанції у Криму - правозахисники

Водночас Нацрада не визначилася і щодо дати наступного засідання. Так ,член Нацради Олександр Ільяшенко пропонував провести його 28 травня, однак, Герасим’юк цієї дати не затвердила.

Як повідомляв Укрінформ, минулого разу, 10 травня, Нацрада також не змогла відкрити засідання. Станом на сьогодні на порядку денному регулятора вже понад 100 питань, які потребують ухвалення рішень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-