Коломойський може повернутися в Україну вже цього тижня — журналіст

Коломойський може повернутися в Україну вже цього тижня — журналіст

Укрінформ
Олігарх та один із колишніх власників ПриватБанку Ігор Коломойський цього тижня може повернутися із Ізраїлю до України.

Таку інформацію розмістив у Telegram журналіст програми "Схеми" Михайло Ткач.

"Журналіст Юрій Бутусов повідомляє, що вчора в Україну прилетів головний партнер Ігоря Коломойського та колишній співвласник Приватбанку Геннадій Боголюбов. Від себе додам - для перельоту Тель-Авів-Дніпро було використано літак Cessna 750 Citation X з бортовим номером T7-OCC. Не дивлячись на те, що сам Коломойський у попередніх інтерв‘ю заявляв - в Україну повернеться вже після інавгурації, є інформація про те що олігарх прилетить вже цього тижня", - написав журналіст.

Як повідомлялося, ще до проведення другого туру виборів Коломойський заявив про намір повернутися до України у разі, якщо програє чинний глава держави Петро Порошенко.

Читайте також: Партнер Коломойського прилетів в Україну - журналіст

Жодних підтверджень дати повернення Коломойського наразі немає, втім сам олігарх активно коментує прогнози щодо майбутніх кадрових рішень Зеленського на посаді президента. Зокрема, Коломойський заявляв, що нинішній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков потенційно може стати прем'єр-міністром. Очолити АП, за припущенням Коломойського може особистий юрист олігарха, юрист із команди Зеленського Андрій Богдан. Коментуючи анонсовану представниками команди Зеленського відставку генпрокурора Юрія Луценка, Коломойський заявив, що Луценко "не заважає". Також, на думку олігарха, Яків Смолій "хай залишається" головою Нацбанку, але "нехай вижене" заступника голови НБУ Катерину Рожкову.

Також Коломойський заявив, що після виборів до Верховної Ради партія обраного президента України Володимира Зеленського "Слуга народу" може утворити коаліцію з політсилами Юлії Тимошенко, Олега Ляшка й Анатолія Гриценка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-