Всеукраїнський онлайн-урок до дня Європи відбудеться 15 травня

Всеукраїнський онлайн-урок до дня Європи відбудеться 15 травня

Укрінформ
Всеукраїнський онлайн-урок “Європа починається з тебе” до Дня Європи в Україні відбудеться 15 травня для школярів 8-11 класів.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"З нагоди святкування Дня Європи в Україні учні 8-11 класів усіх загальноосвітніх навчальних закладів запрошуються до Всеукраїнського відкритого онлайн-уроку, який відбудеться 15 травня", - йдеться у повідомленні

Також зазначається, що захід спрямований на популяризацію європейських демократичних цінностей та європейської інтеграції серед учнів, формування “європейської свідомості” та відчуття “громадянина Європи”, усвідомлення серед молодих українців своєї приналежності до Європи.

Учасниками уроку стануть віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе; перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова; український тележурналіст, актор, сценарист і музикант Майкл Щур.

Читайте також: Україна продовжує інтеграцію у глобальний світ - віце-прем'єр

Онлайн-трансляція буде доступна на YouTube-каналі Укрінформу, відтак всі школи матимуть можливість дистанційно долучитися до заходу, а також використати матеріали відкритого уроку в майбутньому.

Школи можуть зареєструватися для участі в онлайн-уроці за посиланням.

Організаторами заходу є Міністерство інформаційної політики України; Офіс віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України; Міністерство освіти та науки України за підтримки проекту ЄС «Association4U» та Google Україна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-