Україна продовжує інтеграцію у глобальний світ - віце-прем'єр

Україна продовжує інтеграцію у глобальний світ - віце-прем'єр

Укрінформ
Незважаючи на політичні зміни, Україна продовжує інтеграцію з глобальним світом.

Про це під час робочого візиту до Вашингтона поінформувала віце-прем'єр-міністр Іванна Климпуш-Цинцадзе повідомляє Урядовий портал.

«Незважаючи на політичні зміни, Україна продовжує інтеграцію з глобальним світом. Ми прагнемо підтримувати постійні, тісні та взаємовигідні відносини з країнами вільного світу», - зазначила вона, додавши, що як профільний представник уряду підтримує міцні зв'язки з усіма західними установами та міжнародними партнерами з питань стратегічного і щоденного характеру.

Віце-прем'єр запевнила також, що уряд України збереже безперервність європейського та євроатлантичного курсу України на інституційному рівні.

Читайте також: Уряд співпрацюватиме з новим президентом щодо реформ – віце-прем'єр

«В межах конституційних повноважень ми трансформуємо державні інституції відповідно до норм і стандартів НАТО та міжнародних зобов'язань України. Ми зосередимо наші зусилля на економічному зростанні, встановленні справедливих правил гри для бізнесу та подальшому поліпшенні інвестиційного клімату. Продовжимо протистояти російській гібридній агресії. Інтеграція до євроатлантичних структур стосується не лише виконання міжнародних зобов'язань України, а й демонстрації її цивілізаційного та геополітичного вибору. Сьогодні це дорожня карта трансформації українських інституцій, що є ключовим фактором для існування держави», - сказала вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-