Нова українська школа змінила підходи в освіті - Гройсман

Нова українська школа змінила підходи в освіті - Гройсман

Укрінформ
Реформа шкільної освіти успішно втілюється в життя, і вже понад 460 тисяч першачків перейдуть у травні в наступний клас Нової української школи.

Про це написав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на своїй сторінці у Facebook.

“Добігає кінця перший рік навчання дітей у Новій українській школі... У травні вже 461 тис. першокласників будуть готові перейти до другого навчального року в НУШ. І яку б школу країни я не відвідував, завжди чую від дітей, що їм подобається навчатись. Заради цього все і починали”, - зазначив Гройсман.

За його словами, коли уряд починав цю реформу, то ставив за мету повністю змінити підхід у шкільній освіті, у стосунках школяра та вчителя, прибрати зрівнялівку, виховувати в дитині винахідливість та сміливість, навчити бути особистістю, відстоювати власну думку.

Читайте також: Гройсман прозвітував про відремонтовані за три роки дороги

“Щоб Нова українська школа була новою по-справжньому, ми змінили все. Діти навчаються в оновленому освітньому просторі з сучасними меблями, інтерактивними дошками на стінах та новим технологічним обладнанням. Педагоги пройшли переатестацію, щоб втілювати в життя вищі стандарти навчання і бути не просто викладачем, а наставником та другом для дитини”, - підкреслив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-