Росія виключила з санкційного списку Черновецького і ще трьох українців

Росія виключила з санкційного списку Черновецького і ще трьох українців

Укрінформ
Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв підписав постанову про скасування спеціальних економічних заходів, введених раніше стосовно чотирьох громадян України.

Про це повідомляє портал офіційної інформації РФ.

Зокрема, цим документом вносяться зміни в додаток № 1 до постанови уряду РФ від 1 листопада 2018 року № 1300 "Про заходи щодо реалізації Указу Президента Російської Федерації від 22 жовтня 2018 р. № 592", зокрема, скорочується список громадян України, щодо яких раніше були запроваджені санкції.

Таким чином з переліку санкцій виключені Леонід Черновецький і його син Степан, а також Володимир Крилов і Володимир Локотко.

Всі четверо були внесені до списку санкцій постановою уряду Росії від 1 листопада 2018 року, ухваленою «у відповідь на дії України, пов'язані з запровадженням обмежувальних заходів проти громадян і юридичних осіб Російської Федерації».

Читайте також: "Паспортизація" Донбасу: Лінкявічюс не виключає посилення санкцій проти Росії

Володимир Локотко - чоловік української телеведучої Ольги Фреймут, колишній генеральний директор телевізійного «Нового каналу». Леонід Черновецький - колишній мер Києва, Степан Черновецький - його син, екс-глава наглядової ради "Правекс-банку". Однак, у постанові уряду РФ Степан Черновецький, який народився в жовтні 1978 року (так само, як і син екс-мера Києва), згадувався з по батькові Михайлович.

До виключення Локотка, Черновецьких і Крилова в складеному урядом Росії списку санкцій значилися 567 громадян України і 75 компаній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-